Rap the Scrap

Aquest cop ha estat l’Ares qui ens ha tret de casa, ja que després de passar un parell de semifinals en campionats de robòtica, el seu equip es va classificar en segona posició a la final espanyola, i els va donar plaça a la final de la World Robot Olympiad. Així doncs hem canviat les bicis pel RecRobot i hem posat rumb cap a la Índia.Han estat tres dies intensos de competició a New Delhi, amb equips provinents de cinquanta dos païssos d’arreu del món. Hem pogut veure l’esforç, el treball i l’enginy dels equips que portaven gairebé un any preparant el repte: una experiència innolvidable.

El nivell general ha estat altíssim -en paraules de’n Carles Soler, l’organitzador de la delegació espanyola- i va augmentant cada any.

Joves d’edats compreses entre els 8 i els 25 anys competien amb els seus robots per demostrar la màxima habilitat amb tàctiques i estratègies molt diferents. Equips i robots es bellugaven amb idèntics moviments: alguns nerviosos, ràpids, bruscos o maldestres; d’altres tranquils, suaus, lents però segurs… Talment com si els seus creadors els haguessin posat l’ànima!

 

2 pensaments sobre “Rap the Scrap

  1. Moltes felicitacions per a l’Ares i el seu equip!!!! Una abraçada Carmen Cervós

    Enviat des del meu iPhone

    El 3 des 2016, a les 7:16, petits nòmades va escriure: > >

  2. Quina super experiència ! Felicitats equip i especialment a l’Ares. Ganes de compartir i que ens expliqueu . La Índia , més enllà del concurs, no et deixa indiferent . Que gaudiu de l’estada! Petons . Carmela

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s