Vélodysée

Aquest any és especialment emocionant per als Petits Nòmades: s’incorpora una nova bicicleta, impulsada per l’Ares, i ens oblidem de l’estimat carro de la Maiana, que pedala al front del Hasepino!
L’Ares tenia clar que el seu primer any d’autonomia havia de ser fàcil i curt i ens va suggerir “anar un mes a Alemània, que és tot pla i hi ha moltes piscines”, tal i com recordava del darrer viatge per Europa.

Però aquest any només disposem de dues setmanes i hem triat el país més proper.

Entre Roscoff i Hendaye, tenim més de 1.200 km de carril exclusiu bici apte per a tots els públics i amb la costa atlàntica com a teló de fons. És la véloroute més llarga de França -anomenada Vélodysée o Eurovélo 1- que forma part de la xarxa de rutes ciclabes europees, les anomenades Eurovelo


La nostra odisea comença a Pointe Grave, amb vistes sobre el far de Cordouan, i ràpidament es converteix en un joc… de forma espontània es creen dos equips que es persegueixen incansables, els “Robots pedalaires” contra els “SuperBassals”.

Sabríeu dir-nos qui és qui?

Aconseguiran arribar junts a Bayonne?

Seguiu les cròniques i descobriu-ne el final!

  
  

6 pensaments sobre “Vélodysée

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s