Super Pedalaires

Els SuperBassals han sortit impacients, disparats a tota pastilla!

Als Robots Pedalaires els costa agafar el ritme. S’aturen sovint: a fer fotos, menjar un gelat, collir mores, unes ostres d’Arcachon, descansar, collir floretes, pintar, surfejar damunt les onades d’escuma blanca…

Els primers s’empassen els quilòmetres com si fossin llaminadures… tant, que passen de llarg la Dune du Pilat, la més alta d’Europa, i es perden una de les millors postes de sol sobre l’oceà, les estades als campings naturistes i els tobogans circulars.

Però els Robots cada dia estan més Pedalaires i com qui no vol la cosa, avancen riatllers guanyant velocitat i resistència per damunt la catifa de pinassa, mentre els SuperBassals es van desinflant mica a mica sense adonarse’n.

El dia en què es retalla a l’horitzó la silueta inconfusible dels Pirineus, es retroben enmig de la gentada al passeig de Capbreton i es fonen abraçats en un sol equip. Els Super Pedalaires decideixen tornar junts cap a casa, compartint el millor de cadascun. 

Dune du Pilat, sota la Bahia d’Arcachon

J’aime le naturisme

DSC09752nosaltres també volem una tenda!

IMG_9527dia de mercat i platja

IMG_9445siesta” al llac Cazaux

IMG_9539

Fitxa tècnica:

La major part del recorregut transcorre dins una pineda, d’on s’agraeix especialment l’ombra. Relleu plà amb poques ondulacions. Carril bici asfaltat en la seva totalitat. Molt ben senyalitzat.

Molt turístic! Gran varietat de càmpings molt ben equipats (la majoria amb piscines i activitats vàries). Cost mig 40€ (1 tenda+2adults+2nens> 5anys)

Guia recomanada: La Cote Atlantique a Velo, Editorial Chamina

Distància total recorreguda: 385km  Mínima: 12km  Màxima: 66km

Un pensament sobre “Super Pedalaires

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s