Letònia

Entrem a Letònia resseguint el riu Gauja i el parc nacional que porta el seu nom. Ens apropem a Riga, per resseguir després cap a l’oest buscant les zones més rurals i despoblades. En aquesta zona només les carreteres principals estan asfaltades, les demés són pistes i amb trànsit pràcticament inexistent. Així com a Estònia gaudim de dies bastant agradables, a Letònia ens agafa una baixada total de les temperatures, amb nits molt fredes propers als 0°C i dies plujosos 🥶.

A Riga quedem per esmorzar amb el nostre amic Mathieu (bé, ell ja portava fets 90km!), actualment està realitzat l’impressionant projecte amb bici del Cap Nord al Cap Sud a Sudàfrica, 20.000km amb 100 dies). Quan escrivim aquestes línies, nosaltres estem per Lituània i ell ja està a Turkia 😱😱. Podeu seguir les seves aventures a Instagram

www.instagram.com/mat_mountainwoodbike

Per les pistes passem per infinits pobles, encara que no es podrien classificar com a pobles, més aviat son 4 cases amb el seu jardí i hort. Descobrim que aquí, el que els importa més és el jardí, no pas la casa. Tothom té un magnífic jardí, però en canvi les cases estan mig destrossades, extrany, ja que a l’hibern fa molt fred.

Tot i així és molt bonic!🥰

Un pensament sobre “Letònia

  1. Encara que no escric massa us vaig seguint i llegint . Ganes d’abraçar-vos . Ja ens hem traslladat …. al Penedès 🥰 Abraçada i bones pedalades . Paissatge immens i preciós 💜

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s