Back home

Viatjar en bici, és viure a un altre ritme. Un ritme que et permet veure un escarbat creuar la carretera, com una fulla cau d’un arbre, sentir l’olor de la terra acabada de llaurar, l’olor de la vinya, saps que t’acostes al mar per la seva flaire. Pedalar a 15km/h et permet saludar la gent que et trobes pel camí i si s’escau parar a conversar. Viatjar amb bicicleta es portar una vida efímera, cada dia canvia el lloc on plantes la tenda, els paisatges, els menjars, tot dura poc i tot canvia ràpid. Aprens a gaudir cada moment, perquè demà ja serà diferent.

Viatjar en bicicleta es aprendre a portar una vida minimalista, a viure amb l’imprescindible, aprendre a no saber com serà l’endemà. Es aprendre a ser tolerant, a improvitzar i a acceptar el que et trobes. Es aprendre a ser polivalent, a saber canviar les rutines. Viatjar en bicicleta et fa sentir lliure i en ple contacte amb la natura. El cos se t’adapta a l’entorn i et permet sentir el mínims canvis que s’hi produeixen.

Viatjant en bicicleta fas cada dia esport i això fa que el teu cos es vagi trobant millor i això et fa sentir feliç.

Viatjar en família es aprendra a ser tolerant, a posar-se d’acord contínuament. A saber escoltar les necessitats dels altres. Es aprendre a fer el que millor set dona i a no comparar. Es aprendre a compartir i a escoltar. Es aprendre superar entrebancs conjuntament i a traçar un recorregut apte per tot.

Tot a ritme de cop de pedal. 🚴‍♀️

Nyurritus deprimida a casa

2 pensaments sobre “Back home

  1. Ben tornats Joan i família.
    He esperat amb fruició cadascun del vostres posts.
    Espero que ara pugueu seguir gaudint d’altres tipus de rutines i de les comoditats de la llar.
    Us desitjo més aventures com aquesta i molta salut per gaudir de la plenitud que ja coneixeu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s