Lectures de la Patagònia

“A todos los románticos que aman las aventuras, la naturaleza y las historias fantásticas, ellas siempre iluminan el alma del ser humano y permiten descubrir lo oculto que ha estado a la vista de todos por siglos, pero solo algunos -esos locos viajeros-, pueden descubrirlo”

Us adjuntem dos extractes d’alguns dels llibres que hem pogut llegir d’aquestes terres. “Caleta Tortel y su Isla de los Muertos” de Danka Ivanoff Wellmann, relata la duresa de les condicions dels primers pobladors de la zona i un dels misteris que han quedat sense resposta a l’entorn a Caleta Tortel. L’altre, “Las Tablas de Pedro y otras historias” de Carina Deker és un recull de contes. El tercer llibre no l’hem pogut trobar ja que actualment està esgotat. Narra les històries dels primers pobladors de Villa O’Higgins, alguns dels quals vaig poder conèixer en primera persona fa uns disset anys.

Podeu trobar més informació si us interessen les lectures d’aquesta zona a:
Libros de Aysén y de la Patagonia Chilena

20140204-134145.jpg

20140204-134207.jpg

20140204-134217.jpg

Els links:

Caleta tortel y su isla de los muertos

Las tablas de Pedro

4 pensaments sobre “Lectures de la Patagònia

  1. Sou uns cracs, gracies x compartir la vostra saviesa………inmesurable…….molta sort i molts petonsssssss X l’Ares i la Maiana.

  2. Hola família!
    ahir vaig estar amb en Gabriel Pernau i varem estar comentant les vostres aventures…els viatges que vareu fer junts, en Gabriel i en Joan, a Galícia, Sierra Nevada i Marroc….el curs de relats de viatges de la Beti… i moltes coses més! ens feu vibrar!
    Gràcies per compartir-ho!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s